• Bepaal deze week je eigen korting!
  • Verzending binnen 48 uur.
  • 7 dagen bereikbaar van 10 tot 22 uur.
  • Laminaat ondervloer gratis!

9.3

Koningsdag = Koning Deals! >>

Koning Deals >>

    Het Merk QuickStep
    Daniel | 22 Jun 2023

    Het Merk QuickStep

    Ontdek de Wereld van Quick-Step Vloeren op HappyFloors.nl!

    Bij HappyFloors.nl hebben we een passie voor vloeren en interieurdesign. Daarom zijn we altijd op zoek naar de beste merken en producten om aan onze klanten aan te bieden. Eén merk dat voortdurend onze verwachtingen overtreft, is Quick-Step.

    Quick-Step, opgericht in 1990 en sinds 2005 onderdeel van de Amerikaanse groep Mohawk Industries, is een pionier op het gebied van vloeroplossingen. Ze staan bekend om hun innovatieve benadering van design, functionaliteit en duurzaamheid. Of je nu op zoek bent naar een luxueuze vinylvloer, een praktisch laminaat of een tijdloos parket, Quick-Step heeft het allemaal.

    Innovatie en Kwaliteit: Het Handelsmerk van Quick-Step

    Wat Quick-Step echt onderscheidt, is hun onophoudelijke streven naar innovatie. Een van hun meest bekende innovaties is het Uniclic-installatiesysteem, dat laminaatvloeren een fluitje van een cent maakt. Met Uniclic kun je de planken gewoon in elkaar klikken, zonder gedoe met lijm. Dit revolutionaire systeem heeft de manier waarop we laminaatvloeren installeren veranderd en is nu de industriestandaard.

    Daarnaast heeft Quick-Step een indrukwekkende reputatie op het gebied van kwaliteit. Elk product wordt vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen om een duurzame en aantrekkelijke vloer te garanderen die jarenlang meegaat.

    Duurzaamheid in Elk Aspect

    Quick-Step begrijpt dat een mooie vloer ook een duurzame vloer moet zijn. Daarom gebruiken ze gerecyclede materialen waar mogelijk en streven ze naar milieuvriendelijke productieprocessen. Het merk is er trots op dat het de lat hoger legt voor duurzaamheid in de vloerindustrie.

    Ontdek de Diverse Collecties van Quick-Step op HappyFloors.nl

    We zijn verheugd om een breed scala aan Quick-Step vloeren aan te bieden op HappyFloors.nl. Hier zijn enkele van hun populairste collecties:

    1. Quick-Step Laminaat: Deze collectie is beroemd om zijn veelzijdigheid, duurzaamheid en esthetiek. Je hebt keuze uit een breed scala aan designs, van klassieke eiken tot trendy betonlook.

    2. Quick-Step Luxe PVC: Dit is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een waterbestendige, duurzame en toch stijlvolle vloer. Deze collectie combineert de look van hout of steen met het gemak van vinyl.

    Op HappyFloors.nl zijn we trots op ons uitgebreide assortiment Quick-Step Vloeren
    Nog vragen? Wij zijn er elke dag van 10 tot 22 uur. 

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Happyfloors.nl 9.6 / 10 - 106 Reviews @ Trustpilot