• Bepaal deze week je eigen korting!
 • Verzending binnen 48 uur.
 • 7 dagen bereikbaar van 10 tot 22 uur.
 • Laminaat ondervloer gratis!

9.3

VakantieGeld Bonus: Kies je eigen Korting! >>

VakantieGeld Bonus >>


  Verzenden & retourneren

  Koop je vloer volledig online ;) Met super service Koop je laminaat of PVC vloer online

  De verzendkosten bedragen in Nederland:
  €44,99 voor bestellingen tot 499,- euro. 
  Gratis bij bestellingen vanaf €499,-
  €74,- bij verzending naar België, gratis vanaf €1500,-

  Prioriteit Levering

  Levering verloopt pallet transport. Over het algemeen zal de levering plaatst vinden binnen 2-3 werkdagen na het plaatsen van de order, is dit niet het geval dan nemen wij binnen enkele uren contact op over een eventuele vertraging. Wij bezorgen je bestelling op werkdagen van dinsdag t/m vrijdag. 

  Geen Prioriteit Zending

  Wij nemen binnen 24 uur na je bestelling contact op via mail of telefoon om een bezorgafspraak te plannen.  Je kan een dan met ons een bezorgdatum in plannen wat maximaal 6 maanden in de toekomst ligt. 

  Verzendkeuze Bezorgen + Legservice

  Selecteer deze optie als je gebruik wil maken van onze legservice: We nemen contact op om de klus en de levering te plannen. Houd rekening dat dit een datum moet zijn min. 4-5 weken vanaf de bestel datum. De levering plannen we altijd 2-3 dagen voor het leggen in. Zodat de vloer kan wennen aan de omgeving.  Wij sturen achteraf de factuur voor onze legservice. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen. 

  Palletzending Laminaat onder de 10,-

  Om laminaat vloeren onder de 10,- aan te kunnen blijven bieden rekenen we 44 euro verzend kosten bij orders onder de 1500,-. Dit rekenen we alleen bij vloeren onder de 10,- euro.  Voor alle andere vloeren geld: Gratis verzending vanaf 500,- 

  Algemene info over de zending van Happyfloors.nl

  Onze vloeren worden verzonden met ''pallet transport'' dit transport gebeurt vaak met grote vrachtwagens die niet overal kunnen komen. Zal u dit willen aangeven bij opmerkingen zodat wij hier rekening mee kunnen houden?

  De bezorger brengt de pallet waar u die wilt ontvangen, de bezorger levert hem in principe voor de voordeur af. De bezorger maakt gebruik van een ''pallet truck'' deze kan niet over obstakels zoals een dorpel. Maar onze bezorger kan hem bijvoorbeeld achter uw woning rijden of in uw garage. 
  Bestel je laminaat of pvc vloer online. Gratis ondervloer

  Retours

  14 dagen bedenktijd (herroepingsrecht)

  Wij vinden het vervelend dat u niet tevreden bent over uw vloer en lossen een eventueel probleem graag voor u op. 
  U kunt retourneren zonder opgaaf van een reden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Indien het een productie fout betreft zijn de verzendkosten voor onze rekening. In alle andere gevallen, vragen we een tegemoetkoming in de kosten. Pallet transport is namelijk erg prijzig. 

  Indien u de order annuleert terwijl deze al is verzonden, brengen wij u de bezorgkosten in rekening. 

  De volgorde van uw retour:

  1. Melden retour (binnen 14 dagen)
  2. Terugsturen retour (binnen 14 dagen na melden retour)
  3. Crediteren (binnen 14 na aanmelden retour)

  In de EU heeft u het recht om binnen 14 dagen alsnog af te zien van online-aankopen en van andere aankopen van goederen en diensten die u niet in een winkel gedaan heeft (bijv. telefonisch of aan de deur). U hoeft daarvoor geen reden te geven, u mag zich gewoon bedenken. Wij vragen wel een vergoeding van minimaal 79,- euro voor het retour sturen van 1 pallet. Wij rekenen de werkelijke kosten voor het retouren van pallets.  Voor het retour sturen van plinten zonder het retour sturen van de vloer, vragen wij 69,- per doos/pakket. Wij moeten hiervoor namelijk ook een vrachtwagen laten rijden. Retours aan de hand van productiefouten of foutieve leveringen vergoeden wij vanzelfsprekend. Om gratis levering aan te kunnen bieden zijn we helaas genoodzaakt om bovenstaande tarieven te hanteren. Wij hopen dat je dit begrijpt. Indien je de goederen zelf langs brengt bij partner winkels, rekenen we 50,- kosten, omdat we de goederen dan moeten versturen naar het magazijn van onze leverancier. Het maakt dan niet uit wat je komt retourneren. 

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Happyfloors.nl 9.6 / 10 - 106 Reviews @ Trustpilot