• Bepaal deze week je eigen korting!
  • Verzending binnen 48 uur.
  • 7 dagen bereikbaar van 10 tot 22 uur.
  • Laminaat ondervloer gratis!

9.3

MEGA DEALS: Kies je eigen Korting! >>

MEGA DEALS >>

    Ontdek onze Happy Thuiscollectie
    Aron | 24 Dec 2022

    Ontdek onze Happy Thuiscollectie

    Vloeren worden toch ook steeds duurder?

    Schrikt u ook zo van de steeds duurder wordende boodschappen, of de steeds duurdere prijs van de brandstof in uw voertuig? Ook de energieprijs word steeds hoger. Naast u, zijn er zovelen die ook de steeds duurdere prijzen merken in hun portemonnee. Een verbouwing word al snel onhaalbaar en dus op de lange baan geschoven. bouwmaterialen, aannemerskosten, maar vooral ook de steeds duurder wordende vloer is een grote uitgave. Dit is gelukkig niet het geval bij ons, want wij van Happyfloors.nl hebben daar een oplossing voor gevonden. Dit is de Happy Huiscollectie van Happyfloors.nl!

    Happy Thuiscollectie

    Ook voor ons word het steeds moeilijker om onze vloerenprijs laag te houden, dus zijn wij een nieuwe richting ingeslagen. Door de Happy Thuiscollectie te introduceren, kunnen wij hoogstaande laminaat en pvc vloeren blijven aanbieden tegen de lage Happyfloors.nl prijzen die u van ons gewend bent. De vloeren van de Happy collectie komen zelfs uit de zelfde fabriek als de meeste A-merk vloeren op onze en andere webshops/winkels. Hierdoor geven wij altijd minimaal 10 jaar garantie op deze producten. Hier zijn wij erg trots op :)

    Zit u onder andere door deze dure tijd, dus niet te wachten op een dure vloer? Stop dan met vergelijken en ontdek onze kwalitatief erg goede Happy Huiscollectie pvc en laminaat vloeren tegen een scherpe betaalbare prijs. Klik hier om direct de thuiscollectie te bekijken.

    Inmiddels heeft onze huis collectie ook verlijmde vloeren toegevoegd aan de collectie met een toplaag van 0.55. Wat staat voor kwaliteit en geschikt voor zwaar project gebruik. 

    De meeste klik pvc vloeren beschikken over een geïntegreerde ondervloer.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Happyfloors.nl 9.6 / 10 - 106 Reviews @ Trustpilot