• Bepaal deze week je eigen korting!
 • Verzending binnen 48 uur.
 • 7 dagen bereikbaar van 10 tot 22 uur.
 • Laminaat ondervloer gratis!

9.3

AKTIE VERLENGD TM ZONDAG: SUPER-SALE WEEK >>

AKTIE VERLENGD TM ZONDAG: SUPER-SALE WEEK >>

  Wat is de juiste ondervloer voor mijn appartement?
  Alp | 10 Jan 2024

  Wat is de juiste ondervloer voor mijn appartement?

  Wat is de juiste ondervloer voor een appartement?

  Bij het inrichten van een appartement is de vloer een van de belangrijkste elementen. Naast de esthetiek speelt de ondervloer een cruciale rol in zowel comfort als functionaliteit. Een goede ondervloer kan geluidsoverlast verminderen, voor isolatie zorgen en de levensduur van uw vloer verlengen.

  Waarom is een Ondervloer Belangrijk voor Jou?

  1. Geluidsisolatie: In appartementen kan geluidsoverlast van buren een probleem zijn. Een kwalitatieve ondervloer vermindert contactgeluiden zoals voetstappen, waardoor je rustiger kunt wonen.
  2. Warmte-isolatie: Een goede ondervloer helpt de warmte in je appartement te behouden, wat kan leiden tot lagere verwarmingskosten.
  3. Bescherming van de Hoofdvloer: Een ondervloer beschermt je hoofdvloer tegen vocht en slijtage, wat de levensduur ervan kan verlengen.

  Goldpack ondervloer 10db voor appartementen
  Goldpack ondervloer met 10 decibel certificaat.

  Wat is de 10 Decibel Norm?

  De 10 decibel (dB) norm is een richtlijn die het maximale geluidsniveau in appartementen aangeeft. Deze norm is bedoeld om een comfortabele en rustige leefomgeving te waarborgen. Tien decibel is ongeveer het geluidsniveau van zacht gefluister of het ritselen van bladeren – zeer zacht dus.

  Waarom 10 Decibel?

  1. Gezondheid en Welzijn: Langdurige blootstelling aan hoge geluidsniveaus kan leiden tot gezondheidsproblemen zoals stress, slaapstoornissen en gehoorverlies. Een lagere geluidsnorm helpt deze risico's te verminderen.
  2. Verbeterde Levenskwaliteit: Een rustige omgeving draagt bij aan een betere concentratie, ontspanning en algemeen welzijn.
  3. Modern Wonen: Met de opkomst van thuiswerken en flexibele werktijden is de behoefte aan een stille woonomgeving toegenomen.
  4. Goede buur: Je wil je onderburen niet tot last zijn, daarom is dit vaak alleen al een goede reden. 
  5. Verplichte eis: Vaak word dit verplicht door de eigenaar of verhuurder. 

  Wat is het TÜV Certificaat?

  Het TÜV certificaat is een keurmerk dat aangeeft dat een product, dienst of systeem voldoet aan hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen. Deze certificering wordt uitgevoerd door onafhankelijke deskundigen en is internationaal erkend. In de vastgoedsector wordt het TÜV certificaat vaak gebruikt om de kwaliteit en veiligheid van bouwmaterialen, constructies en woonomgevingen te waarborgen.

  Waarom is het TÜV Certificaat Belangrijk voor Appartementen?

  1. Kwaliteitsgarantie: Een TÜV certificaat garandeert dat een appartementencomplex gebouwd is met hoogwaardige materialen en volgens de beste bouwpraktijken.
  2. Veiligheid: Het certificaat waarborgt dat alle aspecten van het gebouw, van elektrische systemen tot brandveiligheid, grondig zijn geïnspecteerd en veilig bevonden.
  3. Vertrouwen bij Kopers en Huurders: Voor potentiële kopers of huurders is een TÜV certificaat een teken van vertrouwen in de kwaliteit en veiligheid van hun woning.

  10 decibel ondervloer bij Happyfloors.nl

  Je vind alle ondervloeren bij vloertoebehoren en dan kies je voor laminaat of pvc. De ondervloeren zijn onderverdeeld per vloer soort, laminaat of pvc.
  Een 10 decibel ondervloer herken je aan de term 10db. Dit staat in de titel van het product.

  Meer weten? 
  Neem contact op met de Happyfloors.nl Klantenservice

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
  Happyfloors.nl 9.6 / 10 - 106 Reviews @ Trustpilot