• Bepaal deze week je eigen korting!
  • Verzending binnen 48 uur.
  • 7 dagen bereikbaar van 10 tot 22 uur.
  • Laminaat ondervloer gratis!

9.3

Koningsdag = Koning Deals! >>

Koning Deals >>

    Het Merk VivaFloors
    Daniel | 08 Jan 2024

    Het Merk VivaFloors

    Geschiedenis en Ontwikkeling

    VivaFloors werd opgericht met de visie om kwalitatief hoogstaande en duurzame vloeroplossingen te bieden. Door de jaren heen heeft het merk zich onderscheiden door continu te innoveren en te investeren in nieuwe technologieën en ontwerpen. Dit heeft geresulteerd in een breed scala aan producten die zowel esthetisch als functioneel aantrekkelijk zijn.

    Vivafloors 7240 te koop bij Happyfloors.nl
    Op deze foto te zien: 7240 Rechte stroken PVC

    Productassortiment

    Het assortiment van VivaFloors omvat een verscheidenheid aan PVC-vloeren, die bekend staan om hun duurzaamheid en veelzijdigheid. De producten zijn beschikbaar in verschillende stijlen, van klassiek hout tot modern steen, en alles daartussenin. Dit maakt ze geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

    Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

    VivaFloors legt een sterke nadruk op duurzaamheid. Hun PVC-vloeren zijn gemaakt met respect voor het milieu, wat betekent dat ze zowel recyclebaar als gemaakt van gerecyclede materialen zijn. Dit commitment aan duurzaamheid maakt VivaFloors een verantwoorde keuze voor milieubewuste consumenten en bedrijven.

    Technologische Innovaties

    Innovatie is een sleutelwoord bij VivaFloors. Het bedrijf investeert voortdurend in de nieuwste technologieën om de kwaliteit en prestaties van hun vloeren te verbeteren. Dit omvat geavanceerde productiemethoden en het gebruik van hoogwaardige materialen die zorgen voor een lange levensduur en eenvoudig onderhoud van de vloeren.

    Vivafloors te koop bij Happyfloors.nl
    Op deze foto te zien: 4530 Visgraat PVC

    Installatie en Onderhoud

    Een ander voordeel van VivaFloors is de eenvoud van installatie. Hun producten zijn ontworpen om snel en efficiënt gelegd te worden, wat tijd en kosten bespaart. Bovendien zijn PVC-vloeren van VivaFloors onderhoudsvriendelijk, wat betekent dat ze gemakkelijk schoon te houden zijn en hun esthetische aantrekkingskracht voor lange tijd behouden.

    Klanttevredenheid en Service

    VivaFloors hecht veel waarde aan klanttevredenheid. Het merk biedt uitstekende kwaliteit en zorgt ervoor dat klanten de best mogelijke ervaring hebben, van aankoop tot nazorg. Dit heeft geresulteerd in een trouwe klantenkring en positieve beoordelingen.

    Toekomstvisie

    De toekomst van VivaFloors ziet er veelbelovend uit, met plannen voor verdere uitbreiding en innovatie. Het bedrijf is van plan om zijn assortiment uit te breiden en te blijven innoveren in duurzame vloeroplossingen, terwijl het zijn voetafdruk in zowel de nationale als internationale markten vergroot. 

    Meer weten over de vloeren van VivaFloors? Neem dan even contact op met ons! 
    Vraag een offerte aan voor de eerlijkste prijs :)
    We helpen je graag verder.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Happyfloors.nl 9.6 / 10 - 106 Reviews @ Trustpilot